BMS_sajt_Preduzetnici_Treninzi_webProgram Biznis mladih Srbije organizuje dve vrste treninga za svoje korisnike:

Petodnevni trening za razvoj biznis ideje i biznis plana

Namenjen je mladima (18-35) sa teritorije Republike Srbije koji imaju dobru, izvodljivu i održivu biznis ideju koju žele dodatno da razviju i pretvore u biznis plan. Treninge drži trenerski tim programa Biznis mladih Srbije, uz goste predavače – eksperte iz oblasti prodaje i finansija. Metodologiju treninga razvili smo 2012. godine na osnovu iskustava slovenačke organizacije TiPovej!, i konstantno je unapređujemo.

Kako da se prijaviš za petodnevni trening

Prijavljivanje za trening bilo je otvoreno od 27. oktobra do 5. novembra 2014. godine. Pristigle prijave (biznis ideje) ocenjivaće selekciona komisija, a autori najuspelijih biznis ideja, za koje se proceni da mogu da se realno razviju u uspešan biznis u Srbiji, biće pozvani na trening.

Više o petodnevnom treningu u 2014. godini

U 2014. godini obezbedili smo sredstva za održavanje jednog petodnevnog treninga za ukupno 20 učesnika. Trening je besplatan, a naš program pokriva troškove smeštaja i hrane za sve učesnike. Od učesnika se očekuje da snose troškove prevoza, a trening će biti organizovan u Novom Sadu od 26. do 30. novembra. Nakon što završe trening, svim polaznicima treninga biće dodeljen konsultant za izradu biznis plana. Pročitaj više o tome ovde.

Naši korisnici o treningu (2012. godine)

„Proširio sam vidike, sagledao realno stvari i uzeo u obzir dosta faktora koji utiču na realizaciju biznis ideje.“

„Trening se snažno odrazio na moju viziju, samopouzdanje i želju da nastavim dalje.“

„Posle ovog treninga sigurniji sam u uspeh svog koncepta i izvedbe svoje biznis ideje.“

„Posle nepuna tri dana mogu reći da sam samouvereniji, oprezniji i motivisaniji.“

„Trening ti pomogne da definišeš i iskristališeš ideju – ono što držiš u glavi najzad staviš na papir i vidiš koliko je isplativo.“

Jednodnevni treninzi iz različitih oblasti poslovanja (finansije, prodaja, marketing i sl.)

Za BMS korisnike koji pokrenu sopstveni biznis, naš program organizuje jednodnevne treninge iz različitih oblasti poslovanja, koji im pomažu da bolje sagledaju različite aspekte biznisa i nađu najbolja rešenja za izazove sa kojima se suočavaju kao početnici. Jednodnevni treninzi se organizuju nekoliko puta godišnje, u različitim gradovima, u zavisnosti od raspoloživosti predavača i trenera i interesovanja naših korisnika.

Kako da se prijaviš za jednodnevni trening

Ako si korisnik BMS programa iz 2010, 2011, 2012. 2013. ili 2014. godine, pošalji nam upit na mail office@biznismladihsrbije.org sa imenom, prezimenom, mestom u kome živiš i temom koja te interesuje.