Biznis mladih Srbije je program koji pruža sveobuhvatnu podršku mladima u pokretanju i vođenju biznisa. Na ovoj stranici možeš da vidiš koje sve vrste podrške nudimo i da li je neka od njih potrebna baš tebi.

Ako imaš Imaš između 18 i 35 godina, živiš u Srbiji i:
1) hoćeš da naučiš nešto o preduzetništvu i/ili da razviješ neku biznis ideju:
Prijavi se za naš besplatan online kurs preduzetništva koji će ti pomoći da sagledaš najvažnije korake u razvoju biznis ideje. Kurs organizujemo nekoliko puta godišnje.
Saznaj više o online kursu.

2) imaš razvijenu biznis ideju
Prijavi se za naš besplatan online kurs preduzetništva i proveri da li si razmišljao/la o svim važnim koracima u razvoju ideje. Kurs organizujemo nekoliko puta godišnje. Osim toga, sa svojom idejom možeš da konkurišeš za naš petodnevni trening za razvoj biznis ideje i biznis plana, koji takođe organizujemo periodično.
Saznaj više o online kursu i pogledaj da li je konkurs za trening u toku.

3) imaš biznis plan
Ako si završio/la naš trening za razvoj biznis ideje i biznis plana, obezbedićemo ti biznis plan konsultanta koji će ti pomoći da unaprediš svoj plan i tako povećaš šanse za pristup finansiranju. Nakon finalizovanog biznis plana, svi naši korisnici mogu da se prijave za „Superstep“ kredit Erste Banke. Ako nisi završio/la naš trening, pošalji nam mail sa upitom o podršci koju možemo da ti pružimo. Zbog specifičnosti svakog pojedinačnog slučaja, nemamo jednoobraznu podršku u ovoj oblasti.
Saznaj više o biznis plan konsultacijama i o pristupu finansiranju

4) imaš biznis
Svi kandidati koji prođu kroz naš program online učenja i treninga i osnuju biznis, zahvaljujući „Superstep“ kreditu ili sopstvenim sredstvima, mogu da se prijave za besplatno biznis mentorstvo u trajanju od minimum godinu dana. Osim toga, BMS se bavi promocijom mladih preduzetnika i njihovih i biznisa, i povezuje ih sa drugim mladim preduzetnicima, kao i sa uglednim i uticajnim ljudima iz svih sektora društva, pomažući im da taj način ostvare važne i korisne kontakte. Ako nisi osnovao/la biznis uz podršku našeg programa, a želiš da postaneš naš korisnik, pošalji nam mail i zatraži sastanak sa našim timom.
Saznaj vise o biznis mentorstvima i pročitaj iskustva nekih od naših preduzetnika.