Dobra poslovna ideja je dobra za početak razmišljanja o poslu, ali za realizaciju je potreban dobar biznis plan.

Biznis plan je strateški dokument koji će ti pomoći da sagledaš šta želiš da postigneš u poslovanju (u periodu od 3 do 5 godina), i da isplaniraš kako ćeš to da uradiš. Biznis plan je ključan dokument za otpočinjanje posla, a neophodan je ukoliko ti je potrebno finansiranje (investicija ili kredit) – banke i investitori odobravaju sredstva na osnovu ovog dokumenta.BMS program, u partnerstvu sa Erste Bankom, za svoje korisnike obezbeđuje besplatne biznis plan konsultacije i pomaže im da unaprede svoje biznis planove i tako povećaju svoje šanse za pristup finansiranju.BMS_sajt_Preduzetnici_Biznis plan konsultacije Biznis plan konsultacije našeg programa odvijaju se elektronskim putem u nekoliko konsultativnih krugova (konsultanti daju komentare na prvu i drugu verziju biznis plana, korisnici dopunjavaju biznis plan prema komentarima, do finalne verzije), u periodu od 4 do 6 nedelja. Naši biznis plan konsultanti su zaposleni Erste Banke i drugi eksperti – saradnici programa, koji volonterski rade sa našim korisnicima.

Kako mogu da se prijavim za biznis plan konsultacije?Besplatne biznis plan konsultacije omogućavamo samo za korisnike BMS programa. Postani BMS korisnik tako što ćeš se prijaviti i do kraja proći:

  • Online kurs preduzetništva. Više o kursu pročitaj ovde.
  • Petodnevni trening za razvoj biznis ideja. Više o treningu pročitaj ovde.

Ako već imaš napisan odličan biznis plan, pošalji nam mail sa upitom o podršci koju možemo da ti pružimo na office@binismladihsrbije.org.