Hostel Montana

BMS_sajt_BAZA ZNANJA_Nasi preduzetnici_Clanak Hostel Montana_2808_n Aleksandar i Ninoslav su puno putovali i odsedali u hostelima širom Evrope i Amerike, a radno iskustvo su sticali u beogradskim hostelima. Iako su svake zime razgovarali o tome da bi sličan smeštaj mogao da se otvori i na Kopaoniku, dugo im nije padalo na pamet da bi baš oni mogli da ga otvore.

„Prelomni trenutak je bio kada se Ninoslav 2009. vratio iz Kolorada, gde je radio u planinskom odmaralištu Estes Park odakle je doneo  sa sobom mnogo ‘planinskih’ ideja za posao i američki ‘Yes We Can!’ stav. U trenutku je sve delovalo prosto: ‘Da, mi to možemo!’.  Možemo da pokrenemo svoj posao, možemo da iskoristimo započetu porodičnu brvnaru i pretvorimo je u naš planinski hostel i konačno, možemo  da budemo sami sebi šefovi.“

Aleksandar i Ninoslav su se 2010. godine prijavili za mentorsku podršku našeg programa, a kao mentor im je dodeljen Milan Slavinski, tadašnji direktor marketinga kompanije Droga Kolinska. O svojoj ideji, mentorstvu, izazovima i uspehu govore u našem filmu – pogledajte njihovu priču, pa što pre rezervišite smeštaj!